Külföldi turnék, show műsorok

1987-88-ban több hónapig Németország egyik legjobb Kur Orchestra-jában játszik Bad Nauheimben.

1983-1991 között édesapja Rátonyi Róbert két órás One-Man Showjának zongoristájaként turnézik az USA-ban, Izraelben, Angliában, Svédországban és Oroszországban.

1990-ben Palma de Mallorca-n a világhírű Teatre Principal-ban kíséri az „Edit és Marlene” c. előadást (Kútvölgyi E., Vitai A. és Mikes L.-val).

Több ízben kíséri saját zenekarával a hagyományos Szilveszteri Gála műsort a Vígszínházban és a Fővárosi Operett Színházban.

1991 óta kísérője a Madách Színház két kitűnő művészének, Hűvösvölgyi Ildikó és Cseke Péter zenés műsorának a „Kétszemélyes Bolondságnak”, melyről TV felvétel készül. 2000-ben Baselban és Bernben vendégszerepelnek.

1992-ben zenekarával kíséri a hagyományos Táncdalfesztivált Egerben.

Zenei vezetője a Kongresszusi Központ nagysikerű nemzetközi Euroshow és Showszóró c. produkcióinak.

1999-2000 három nagysikerű szuper koncertet ad a Vigadóban és a Budai Parkszínpadon, melyeken zenei vezetője, hangszerelője és zenekarával kísérője a „Divák Éjszakája” c. koncertnek (Miklósa Erika, Malek Andrea, Szulák Andrea, Keresztes Ildikó, Póka Angéla, Pándy Piroska, Király Linda közrm.) és a „Trubadúrok Éjszakája” c. koncertnek (Somló Tamás, Demjén Ferenc, Roy és Ádám, Sasváry Sándor, Domahidy László, Gábriel közrm.)

Immár hagyományosan évek óta zenei vezetője és kísérője Orosz Zoltán harmonikaművésszel a Francia Intézet Sanzon Versenyének valamint a Francia Köztársaság Nemzeti Ünnepi műsorainak.